• Vi söker en Redovisningskonsult/Revisorsassistent

Vill du utvecklas i din yrkesroll? YW revision AB ger dig möjligheten att växa.

Att jobba på YW Revision AB

YW Revision AB är ett ägarlett företag med 10 anställda som har kundbasen i Mälardalen. Trygghet, avlastning och kunskap är det som kännetecknar oss som samarbetspartner. Vi är stolta över att vara en aktiv partner i våra kunders verksamhetsutveckling och vi har ett stort personligt engagemang.

Som medarbetare får du:

 

Som medarbetare får du:

  • Ett stimulerande arbete nära kunden

  • Möjlighet att utveckla din roll i ett företag med gott rykte

  • Personlig utvecklingsplan med kontinuerliga utbildningar

  • Samarbeta med ett duktigt och seriöst team med högt i tak

  • Tillgång till det nationella och internationella nätverket Baker Tilly

Din arbetsdag

På ett mindre företag som vårt finns unika möjligheter att utvecklas inom olika områden. Vi söker därför en medarbetare som arbetar med både redovisning och revision. Med ett brett arbetsområde kommer din arbetsdag innehålla stor variation och du utvecklas mer.

Dina arbetsuppgifter innebär att du deltar i revisionsarbetet tillsammans med ansvarig revisor. Du kommer även att arbeta med kunders redovisning, bokslut och deklarationer. I yrket ingår även konsultationer där du är kundens bollplank i många frågor.

Då kunskap är vår främsta tillgång kommer du att löpande kompetensutvecklas, både genom intern och extern utbildning.

I takt med att du växer in i arbetsuppgifterna ges du möjlighet att specialisera dig i den roll där dina kunskaper används på bästa sätt.

Du kommer främst att sitta i våra trevliga lokaler centralt i Sala men ibland arbetar du ute på plats hos dina kunder.

Vem trivs här?

Du är trygg i din roll och lägger stor vikt vid ett kvalitativt och professionellt arbete. Din serviceanda och goda förmåga att kommunicera är en naturlig del av ditt sätt att vara.

Vem är du?

Du har med dig en utbildning inom företagsekonomi. Högskoleutbildning inom redovisning och revision är meriterande, likaså arbetslivserfarenhet inom yrket.

Din målsättning skall vara att utvecklas som redovisningskonsult och revisor.

Sök redan idag!

Ansökan sker via mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vid frågor om tjänsten kontaktas Niklas Wiklund via mail eller 0224-678052. Vi ser gärna att din ansökan inkommer före den 15 april.

Vi ser fram mot din ansökan!

Ytterligare tjänster att söka

Då efterfrågan på våra redovisnings- och rådgivningstjänster är stor söker vi, utöver tjänsten ovan, en erfaren redovisningskonsult med tidigare erfarenhet inom yrket som vill utvecklas i sin yrkesroll.