• Vi söker en revisor

Vill du utvecklas som revisor?

YW revision AB ger dig möjligheten att växa.

Att jobba på YW Revision AB

YW Revision AB är ett ägarlett företag med 10 anställda och har kundbasen i Sala/Heby. Trygghet, avlastning och kunskap är det som kännetecknar oss som samarbetspartner. Vi är stolta över att vara en aktiv partner i våra kunders verksamhetsutveckling och vi har ett stort personligt engagemang. Som medarbetare får du:

  • Ett stimulerande arbete nära kunden
  • Möjlighet att utveckla din roll i ett företag med gott rykte
  • Personlig utvecklingsplan med kontinuerliga utbildningar
  • Samarbeta med ett duktigt och seriöst team med högt i tak
  • Tillgång till det nationella och internationella nätverket Baker Tilly

Din arbetsdag

Som revisor hos YW Revision deltar du i granskningen av olika företags verksamhet och organisation. Du kommer att arbeta både självständigt och i team tillsammans med kollegor där närhet till kund är centralt och beslutsvägarna korta. 

I rollen som revisor erbjuds du löpande kompetensutveckling med mål att bli auktoriserad revisor. Du kommer främst att sitta i våra trevliga lokaler centralt i Sala men ibland arbetar du ute på plats hos dina kunder.

Vem trivs här?

Du är trygg i din roll och lägger stor vikt vid ett kvalitativt och professionellt arbete. Din serviceanda och goda förmåga att kommunicera är en naturlig del av ditt sätt att vara.

Vem är du?

Du har med dig en utbildning inom företagsekonomi. Högskoleutbildning inom redovisning och revision är meriterande, likaså arbetslivserfarenhet inom yrket. Din målsättning skall vara att utvecklas i konsultrollen.

Sök redan idag!

Ansökan sker via mail till . Vid frågor om tjänsten kontaktas Niklas Wiklund via mail eller 0224-678052. Sista ansökningsdag är den 30 november. Vi ser fram mot din ansökan!